Plastic Padding Gelcoat Filler 180 ml.

Billigst på PriceRunner

137,45 kr. (inkl. moms)
109,96 kr. (ekskl. moms)

For mindre skader i gelcoat-laget

Anvendes til reparation af bådens yderste gelcoatlag, kan også bruges til udbedring af overfladeskader i emalje og sanitetsporcelæn.

  • Spartelmasse til gelcoat-overflader.
  • Vandtæt.
  • Kan slibes, poleres og vokses.
  • Hvid farvet.

En 2-komponent polyester spartelmasse med gode mekaniske egenskaber og høj modstandsdygtighed over for forskellige vejrforhold. Ved mindre skader i gelcoatlaget på f.eks. både, surfbrætter, plastikkroppe og overfladeskader i emalje og sanitetsporcelæn.

Produktet giver en hård, ren og blank overflade. Kan slibes, poleres og vokses, samt overmales til den ønskede farve. Skaber en vandtæt overflade.

Varenummer (SKU): 2270412 Kategorier: ,

Beskrivelse

Brugsanvisning

Forberedelse: Skyl overfladen ren for salt og urenheder med ferskvand under højt tryk. Lad tørre. Slib derefter overfladen til den er glat med sandpapir 100-240. Børst støvet af og vask med affedtningsmiddel.

Dosering: Bland spartelmasse på størrelse med en golfbold (40 ml) med 3-4 cm hærder (ca. 2%). Rør grundigt, indtil der opnås en homogen masse uden luftindeslutninger. Brug beskyttelseshandsker og sikkerhedsbriller!
Luk kittet og hærderens emballage umiddelbart efter dosering, så de ikke tørrer.

Anvendelse: Brug en stålspartel. Skrab overfladen, så massen trænger ind i sliberillerne. Fyld derefter straks til den ønskede tykkelse (maks. 3 mm). Slib groft, når papirmassen er hærdet med papir i kornstørrelse 240-800. Derefter finslibes med papir i kornstørrelse 800–1200. Bedste arbejdstemp. +20°C.

Hærdetid: 40-60 min over 20°C.

Rengøring: Rengør værktøj med ethylacetat eller cellulosefortynder umiddelbart efter brug.

Bemærk: Fedt, olie og silikone ødelægger vedhæftningen fuldstændigt.

Produkttype: 2-komponent polyester spartelmasse. Til mindre skader i gelcoatlaget samt overfladeskader i glasfiber, emalje og sanitetsporcelæn.

Produktfarve: Hvid

Holdbarhed: (uåbnet emballage) 2 år ved opbevaring ved +15–20°C.

Opbevaring: Opbevar produktkomponenterne ved en temperatur mellem 15 og 25°C, tæt lukket i deres beholdere, tørt og køligt. Hold pakkerne væk fra ild og varmekilder samt direkte sollys.

Datablad

Download
Download