Plastic Padding Reparationssæt

Billigst på PriceRunner

249,95 kr. (inkl. moms)
199,96 kr. (ekskl. moms)

Alt i en!

Et reparationssæt der indeholder alt hvad du skal bruge til at reparere plastbåde, surfbrætter, snescootere og tagbokse lavet af ABS, epoxy eller polyester materialer. Reparerer revner og klemskader mm. på glasfiberplast og andre materialer. Også fremragende til sammenføjning af forskellige materialer.

Varenummer (SKU): 2294970 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pakken indeholder:

  • 250 ml polyester.
  • 8 g hærder.
  • 2500 cm² glasfibermåtte.
  • Plast spatel.
  • Børste.
  • Blande kop.

Brugsanvisning

Forberedende arbejde:

Reparationsområdet skal være helt tørt, rent og fri for fedt, rust og maling. Slib overfladen groft med sandpapir eller lignende. dyl. Ved reparation af huller slibes området omkring 2-3 cm rundt om hullet.

Glasfibermåtten:

Klip eller klip et stykke, der dækker reparationsstedet og overlapper skaden med cirka 2 cm.

Bland polyesteren:

Blandebægeret, der følger med pakken, rummer 50 ml. Hæld polyesteren i koppen og tilsæt hærder. Brug 5-7 cm hærder til 50 ml polyester. Bland med den påsatte plastikspatel, indtil massen har en ensartet farve.
OPMÆRKSOMHED! Brug handsker og beskyttelsesbriller, og ventiler godt ud, når du arbejder med polyesteren.

Ansøgning:

Begynd med at påføre et lag af den blandede polyesterblanding ved hjælp af den vedhæftede børste. Læg derefter glasfibermåtten på. Påfør straks mere af den blandede polyester over glasfibermåtten. Tæppet skal være fuldstændig mættet med polyester. Skal du påføre flere lag, kan du enten påføre disse vådt i vådt eller tilføje et nyt lag, når det forrige lag er hærdet. Nye lag skal påføres inden for 12 timer, ellers skal overfladen behandles som beskrevet under “Forberedelse”. For at opnå en glat overflade skal du bruge et af plastpolstringsprodukterne Elastic, Marine Filler, Marine Epoxy eller Gelcoat. Plastic Padding Gelcoat er et specialprodukt beregnet som et overfladelag på glasfibermateriale.

Hærdetid:

25–30 min ved +20°C. Hvis temperaturen er under +10°C, skal varme bruges til at fremskynde hærdningen. Rengøringsværktøj: Brug acetone eller cellulosefortynder til at rense værktøj, inden polyesteren er hærdet.

bæredygtighed

(uåbnet emballage): 2 år ved opbevaring ved +15–20°C.

Produkttype: To-komponent polyesterharpiks. Alt i ét reparationssæt til revner og klemskader mm på glasfiberlaminat, stål og zinkbelagt stål, aluminium mv.

Produktfarve: Gul

Holdbarhed: (uåbnet emballage) 2 år ved opbevaring ved +15–20°C.

Opbevaring: Opbevar produktkomponenterne ved en temperatur mellem 15 og 25°C, tæt lukket i deres beholdere, tørt og køligt. Hold pakkerne væk fra ild og varmekilder samt direkte sollys.

Datablad

Download
Download