Plastic Padding Silikone transperant 40 ml.

Billigst på PriceRunner

59,95 kr. (inkl. moms)
47,96 kr. (ekskl. moms)

Fuge- og tætningsmasse til hjem og fritid

Fuge- og tætningsmasse i hvid og transparent, til indendørs og udendørs brug. Tørrer til en elastisk, homogen og tør fuge. Fastgøres til materialer som glas, fliser, mursten, træ, glasfiber og metal. Velegnet til hjem, bil, båd og badeværelse.

Fås i to varianter: hvid og transparent. Plastic Paddings hvide silikone indeholder anti-mugmidler og er derfor fremragende i våde områder. Transparent kan bruges til glas, for eksempel til akvarier.

Varenummer (SKU): 2133990 Kategorier: ,

Beskrivelse

Brugsanvisning

Plastpolstring Gennemsigtig silikone

Den transparente silikone er en lugtsvag, syrehærdende silikoneforsegling med lang holdbarhed og ekstra høj viskositet med fremragende vedhæftning uden primer. Klæber på de fleste ikke-porøse kiselholdige materialer, f.eks. glas, fliser, keramik, emalje og klinker. Specielt velegnet til akvarier. Kan påføres i temperaturer fra +15°C til +40°C. Fremragende vejrbestandighed: Efter hærdning tåler produktet temperaturer fra -40°C til +150°C. Høj UV-modstand.

De overflader, der skal påføres, skal være rene, tørre og fedtfri. Ikke-porøse overflader skal rengøres med et opløsningsmiddel og en ren, fnugfri bomuldsklud. Må ikke anvendes på underlag som beton, fibercement og mørtel samt bly, kobber, messing eller zink, da produktet frigiver eddikesyre under hærdning. Anbefales ikke til natursten, såsom marmor, granit og kvartsit, da det kan forårsage pletter. Må ikke anvendes til limning af overflader!

Non-stick overflade efter cirka 15 minutter.
Fugebredde: 5-20 mm.
Bevægelsesabsorbering: ±25 % af original fugebredde.

Produkttype: Fuge- og tætningsmasse til hjem og fritid, indeholder anti-mugmiddel. Anvendes på glas, fliser, mursten, træ, glasfiber, metal.

Produktfarve: Transperant

Holdbarhed:  (uåbnet emballage) 2 år ved opbevaring ved +15–20°C.

Opbevaring:  Opbevar produktet ved en temperatur mellem 15 og 25°C, tæt lukket i dets beholder, tørt og køligt. Hold emballagen væk fra ild og varmekilder samt direkte sollys.

Datablad

Download