Plastic Padding Superspackel Elastic 460 ml.

Billigst på PriceRunner

149,95 kr. (inkl. moms)
119,96 kr. (ekskl. moms)

Elastisk allround spartelmasse til hjemmet

Elastisk 2-komponent spartelmasse til hjemmet, ideel til overflader udsat for bevægelse og vibrationer.

  • Let slebet polyesterspartelmasse.
  • Hærder på 25 min ved 20°C.

Til let slebet spartelmasse og spartelmasse. “Elastisk” for at kunne bruges selv på let vibrerende overflader, fx trægulve. Også velegnet til reparation af plastikelementer på bilens karrosseri. Hverken hænger eller revner. Kan overmales eller lakeres. Både til indendørs og udendørs brug.

 

Varenummer (SKU): 2266899 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Brugsanvisning

Indledende arbejde: Slib reparationsfladen grundigt. Sandpapir 80–120 anbefales. Til plastikoverflader: Vask overfladen med rengøringsmiddel, skyl med vand og lad den tørre.

Dosering: Bland spartelmasse på størrelse med en golfbold (40 ml) med 3-4 cm hærder (ca. 2%). Rør grundigt, indtil der opnås en homogen masse uden luftindeslutninger. Brug beskyttelseshandsker og sikkerhedsbriller!
Luk kittet og hærderens emballage umiddelbart efter dosering, så de ikke tørrer.

Anvendelse: Brug en stålspartel. Skrab overfladen, så massen trænger ind i sliberillerne. Fyld derefter straks (inden for 5 minutter) til den ønskede tykkelse (maks. 3 mm). Slib når papirmassen er hærdet med papir i kornstørrelse 80-120. Bedste arbejdstemperatur +20°C.

Hærdetid: 25–50 min ved 20°C.

Rengøring: Rengør straks værktøj med ethylacetat eller cellulosefortynder.

Bemærk: Fedt ødelægger fuldstændig vedhæftningen.

Produkttype: 2-komponent polyester spartelmasse. Allround spartelmasse med høj elasticitet til hjemmet, ideel til overflader udsat for bevægelse og vibrationer. Ideel til plast, træ, fiberplader.

Produktfarve: Grønlig grå

Holdbarhed: (uåbnet emballage) 2 år ved opbevaring ved +15–20°C.

Opbevaring: Opbevar produktkomponenterne ved en temperatur mellem 15 og 25°C, tæt lukket i deres beholdere, tørt og køligt. Hold pakkerne væk fra ild og varmekilder samt direkte sollys.

Datablad

Download
Download