Skip to main content
search
0

Solid erfaring kommer dig til gode

Teamet bag Meganor har over 20 års erfaring med import og export af en række varer, med speciale indenfor en række områder.
Meganor sælger til private kunder og til  B2B markedet
Vores vigtigste opgave er at kunne levere præcis det du har brug for til den bedste pris på markedet, med en kort leveringstid.
Gennem det netværk vi har opbygget gennem mange år, og vores egen produktion på udvalgte fabrikker i Europa og Asien, har vi et stærkt sortiment.
Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment med de nyeste og innovative produkter på markedet, til de bedste priser. Meganor servicerer en række store grossister og virksomheder i og udenfor Danmark og vores motto er altid varer af høj kvalitet og levering til tiden. Det er derfor vores job at kunne levere den bedste service, uanset mængden af varer.

Fælles om løsningen

Meganor er din partner indenfor forbrugs produkter til industrien, arbejdstøj, fødevarer producenter samt meget mere, hvor vi prøver at gøre tingene endnu nemmere for dig, med synlige besparelser.
Kan du ikke finde det du har brug på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtigende, så vi i samarbejde kan se om vi kan opfylde dit/jeres behov.
Vi finder ofte produkter der ligger udenfor vores kategori.

Har du brug for private labels på dine produkter, kan Meganor også hjælpe dig indenfor en lang række produkter. Kontakt vores serviceteam omkring dine muligheder og vi finder sammen en løsning.

Close Menu

Få et uforpligtende tilbud