Coca-Cola Cherry 330 ml export

Billigst på PriceRunner

0,00 kr. (inkl. moms)
0,00 kr. (ekskl. moms)

RING FOR PRISER

Out of stock

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Coca-Cola Cherry 330 ml

Coca-Cola er en læskedrik som er meget populær blandt hele verdens befolkning for dens lækre, fyldige og friske smag. Nogle af de komponenter der er i Coca-Cola som gør læskedrikken så populær er karamel, som gør sodavanden dejlig sød, og så er den toppet med kulsyre som giver den gode brus. Denne kendte sodavand blev i 1886 opfundet af en apoteker som hed John Stith Pemberton, da han var i gang med at finde en mulig kur for hovedpine. I stedet for en kur endte han ud med at lave en sirup, som der sammen med kulsyre og vand endte med at blive Coca-Cola. Som beskrevet blev den opfundet i 1886, som er skrevet på Coca-Cola’s flasker hvor der står  “Since 1886”.

Denne verdenskendte sodavand findes i over 200 lande og helt op til 98% af hele verdens befolkning kender denne lækre læskedrik. I 1935-1943 var første gang at Coca-Cola blev produceret i Danmark. I 1936 tappede Wiibroes Bryggeri som er i Helsingør den første Coca-Cola i Danmark. Dog blev denne produktion stoppet grundet 2. Verdenskrig, men blev så i 1959 genåbnet og har lige siden været i fuld gang med at producere den lækre læskedrik som vi kender i dag. I dag er dette en drik vi forbinder med hygge og derudover også en drik som der bliver brugt i selskab med andre, til f.eks fødselsdage, bryllupper eller andre begivenheder.

Coca-Cola fås også i en Zero model, som er uden sukker. Cola har sit navn fra kolanødden som oprindeligt var Cola’s koffeinkilde. Der er mange forskellige Coca-Cola sodavande, dog er Classic den mest populære blandt dem alle, da den bruger den samme opskrift fra den første Coca-Cola. I 1959 blev cola-skatten ophævet, og derfra slog Cola sig for alvor igennem her hjemme i Danmark. I 70’erne havde de hård konkurrence med Jolly Cola, men med tiden blev Coca-Cola danskernes foretrukne læskedrik. Vist nedenfor kan du se næringsindholdet samt ingredienserne som er brugt for at lave Coca-Colaen.

Nærings indhold

Portionsstørrelse Per 100ml
Energi 180kJ / 42kcal
Fedt 0g
heraf mættede fedtsyrer 0g
Kulhydrat 10,6g
Heraf sukkerarter 10,6g
Protein 0g
Salt 0g

Ingredienser brugt i Coca-Cola er: Vand, sukker, kuldioxid, farvestof(karamel e 150d), surhedsregulerende middel (e338), naturlige aromaer (inkl. koffein)