Plastic Padding Marine Epoxy 270 gram

Billigst på PriceRunner

262,44 kr. (inkl. moms)
209,95 kr. (ekskl. moms)

Til reparationer både under og over vandlinjen

Epoxyspartel, der effektivt reparerer skader og huller i bådskrog, både under og over vandlinjen.

  • Epoxyspartel giver en hård og slidstærk overflade.
  • Velegnet til reparationer under vandlinjen.

Den fylder, samler, limer og tætner glasfiberplast, træ og alle typer metaller samt beton. Fremragende til at samle disse forskellige materialer i alle kombinationer. Giver en hård og holdbar reparation, der er vandafvisende og tåler benzin, diesel og alle affedtnings- og polermidler.
Kan spartles i meget tykke lag uden risiko for krympning eller revner. Spartelmassen kan overmales med både 1-komponent og 2-komponent maling og grundmaling.

Varenummer (SKU): 476869 Kategorier: ,

Beskrivelse

Brugsanvisning

Indledende arbejde: Forudsætningen for en vellykket reparation er absolut rene reparationsflader uden rust, snavs, olie, fedt, voks eller lignende. Slib med groft sandpapir i kornstørrelse 120–240.

Tilsætning: Blandingsforhold 1:1. Tag lige dele bund og hærder ud af glassene og læg dem på en røreplade. Bland grundigt indtil kittet har en jævn farve.

Påføring: Påfør et tyndt lag ved at skrabe spartelmasse, så spartelmassen trænger ind i sliberillerne. Hvis det drejer sig om påfyldning, fyld straks efter skrabespartelmassen op til den ønskede tykkelse.

Hærdningen begynder umiddelbart efter blanding af de to komponenter. Efter cirka en time (afhængig af temperaturen) kan overfladen jævnes med en våd kniv. Omgivelsestemperaturen må ikke falde under +5°C.

Tip: Slib altid kittet før videre behandling.

Spartelmassen kan overmales med både 1-komponent og 2-komponent maling og grundmaling.

Produkttype: 2-komponent epoxyspartel til marine reparationer både under og over vandlinjen. Til reparation af glasfiber, træ, metal, beton.

Produktfarve: Lysegrå

Holdbarhed: (uåbnet emballage) 24 måneder ved opbevaring ved +15–20°C.

Opbevaring: Opbevar produktkomponenterne ved en temperatur mellem 15 og 25°C, tæt lukket i deres beholdere, tørt og køligt. Hold pakkerne væk fra ild og varmekilder samt direkte sollys.

Datablad

Download
Download